Piaggio 1



 

 

 

PIAGGIO 1 - 100% originalan!



Piaggio 1 najavljuje novu generaciju e-skutera. Pripremite se za uživanje u gradskoj mobilnosti bez emisija, uz kvalitetu, tehnologiju i sigurnosne značajke koje su sinonim za Piaggio skutere, zajedno sa svime što biste očekivali od vrhunskih skutera. Svojim elegantnim dizajnom, profinjenom šasijom, izvrsnom upravljivosti, velikim dosegom i osobitom pažnjom posvećenom detaljima, jedan i jedini Piaggio 1 zna kada treba biti tih, a kada dopustiti svojim performansama da govore.

Galerija slika:



Inovativni detalji za udobnost.



 

S prostorom ispod sjedala dovoljno velikim za jednu full jet kacigu, Piaggio 1 Active jedini je skuter svoje kategorije s tolikim prtljažnim prostorom. Posebna pažnja posvećena je i ergonomiji te trokut sjedalo-podnica-upravljač slijedi tradicionalne mjere Piaggio skutera. Prostrana ravna podnica omogućava udoban položaj vozača, dok suvozač može nasloniti noge na čvrste oslonce. Posljednje, ali ne i najmanje važno, je praktična kuka te USB utičnica s vodootpornim poklopcem smješteni ispod upravljača.

Piaggio 1 Active lakoćom spaja električnu mobilnost i isti originalni stil, kvalitetu i tehnologiju po kojima je Piaggio poznat. Na prednjem oklopu nalazi se poznata Piaggio "kravata", dok je pažnja posvećena detaljima vidljiva u izradi sjedala presvučenog s dvije vrste materijala, sa sjajnim bočnim dijelovima kao i kod intrigantnih heksagonalnih uzoraka inspiriranim Piaggio logotipom, na prednjem oklopu i bočnim oplatama.